Tiedostava nuoriso – vihreä tulevaisuus

Hesari julkaisi Nuorisobarometri 2018 tutkimustuloksen ennakkotietoa siitä miten nuorison tiedostaminen ilmastonmuutoksen suhteen on kehittynyt. Yllättävän rivakasti se onkin kehittynyt. Kymmenessä vuodessa hälläväliä porukan osuus on pudonnut 30% – > 15% tuntumaan. Onhan meillä tiedostavaa ja fiksua nuorisoa.

https://yle.fi/uutiset/3-10346864

Kun puolueiden tekemiä tutkimuksia katselee, niin tietää vihreyden ja nuoren iän korreloivan yhä vahvemmin. Meille on kasvamassa sukupolvi, jota perussuomalainen ei enää tunnista omien arvojensa kautta. Kansainvälinen, koulutettu, älykäs, tiedostava, raitis ja vihreä. Arvojen muutos sukupolvien välillä on varmasti suurempaa kuin koskaan itsenäisen Suomen historiassa. Hyvä niin. Jäärien polven onkin vähitellen aika siirtyä sivuun.

Vihreä pääministeri meillä on vuodesta 2023 alkaen.

buimonen
Vihreät Loviisa

Töitä teen liiketoiminnan ja tietotekniikan välimaastossa järjestelmähankkeita suunnitellen ja vetäen. Vapaa-ajankalastuksen järjestö- ja nuorisotoiminta vie erittäin paljon vapaa-ajasta. Lempiaiheitani ovat luonnonsuojelu, tiede ja talous. Olen myös suvakki ja federalisti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu