Uusi käänne Malmin lentokentän kohtaloon

Ympäristöministeriö ei hyväksynyt puutteellisesti valmisteltua Malmin kentän rakennusten suojelupäätöstä. Koko Malmin rakentamisen valmistelu palasi monta pykälää taaksepäin. Luultavasti seuraavan kuntavaalin kuuma peruna Helsingissä tulee jälleen kerran olemaan Malmin pienkonekenttä.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006060029.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=1&utm_source=tf-other&share=baf58e5c18d313c3b2d7d72bba26681a&fbclid=IwAR2oOZEux-_PpMhzCiAfi2LVx7E2abylr6N6Wie1KJcWCw5Ye6eQqGY-o6s

"Ympäristöministeriö edellyttää, että ely-keskus käsittelee asian uudelleen niin, että se ottaa huomioon myös lain rakennusperinnöstä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kiista Malmin lentoaseman tulevaisuudesta palaa lähtöpisteeseensä."

Itse toivon kentän säilyvän lähinnä logistiikan näkökulmasta. Muitakin syitä toki on, kuten luontoarvot.

buimonen
Vihreät Loviisa

Töitä teen liiketoiminnan ja tietotekniikan välimaastossa järjestelmähankkeita suunnitellen ja vetäen. Vapaa-ajankalastuksen järjestö- ja nuorisotoiminta vie erittäin paljon vapaa-ajasta. Lempiaiheitani ovat luonnonsuojelu, tiede ja talous. Olen myös suvakki ja federalisti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu