buimonen Turhan kitinän kuunteleminen turmelee aivosi

Kaikki blogit puheenaiheesta Työväki

Raha on kansan vihollinen

Raha on tänä päivänä välttämättömyys. Ei ehkä silloin jos keskittyy vain hengissä pysymiseen mutta mikäli tahtoo pysyä osana yhteiskuntaa ja alistua normeihin kuten vaatteiden käyttöön, terveydenhuoltoon ja monipuoliseen ravitsemukseen, on raha melkeinpä ensimmäinen edellytys. Mikäpäs siinä, raha on käytännöllistä, sen arvo on periaatteessa universaali ja teoriassa helposti mitattavissa. Raha on myöskin kaikkien saatavilla. Ei tarvitse nylkeä oravia tai haihduttaa kuutiotolkulla merivettä saadakseen tarvitsemansa. Ei...

Suomen Demokraattinen Puolue vai Suomen Labour?

SDP:n puoluekokouksen jälkeen luin Karjalaisesta Pasi Koivumaan oivallisen kolumin “Rinteen johtamalla linjalla SDP on taas Suomen Labour”. Se toi mieleeni Keskustan pää-äänenkannattajassa Suomenmaassa aikanaan julkaistun kolumnin, jossa arveltiin silloisen puheenjohtajan Jutta Urpilaisen tavoittelevan SDP:n evoluutiota Suomen Demokraattiseksi Puolueeksi.

Meillä on työväen piiristä noussut oikeus- ja työministeri menneisyydestä

Oikeus- ja työministeri Jari Lindström ei ole akateeminen poliittinen broileri. Hän ei ole edes työväenluokkainen broileri. Hän jätti työväenluokan jo ennen poliittista uraansa. Wikipedian mukaan nykyinen oikeus- ja työministeri intoutui politiikkaan showpainija Tony Halmeen innoittamana, joka sinänsä oli populisti Timo Soinin löytö vaaleihin. Itä-Helsingin hiljaiset miehet intoutuivat äänestämään.

 

Mielenilmauksia, hyödytöntä hyötyä - tehkää oikeasti jotain

Heidänkö puolesta mieltä osoitettiin: IS 500-1 000 pakolaista saapuu päivittäin Tornioon. Kun Sipilä sanoo "tilanne haltuun", mitä ihmettä se tarkoittaa. Sipilähän oli itse (minimaalisesti tosin) kutsumassa tulijoita lupaamalla kodin. En tiedä kuinka iso koti herra pääministerillä on, mutta epäilen, että tämän YHDEN AINOAN päivän saalis ei sinne mahdu - sehän vapautuukin vasta vuoden vaihteessa.

 

Oion nyt muutaman mutkan vain suhteellistaakseni lisää asioita.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä